• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Day 1.268 – Le Rustique (DK)

  Min plan om ikke at have nogen plan i dag, kommer til at holde stik. Jeg bliver hjemme hele dagen og arbejder med WT og billeder, mens Martin og Mats tager hul på deres arbejdsuge. Huskokken Moise disker over middag op med en overdådig 3-retters lunch, som vi frådende labber i os, inden arbejdet kalder igen.

  Har en dejlig, afsluttende aften med Martin og Mats, der tager mig med ud at spise på Restaurant Le Rustique, et fredfyldt sted med outdoor seating og den skønneste/fedeste entrecôte, jeg har fået i meget lang tid. En stor tak til de svenske brødre!

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).