• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Day 1.281 – Baobab (DK)

  Sandaré -> Kayes
  Distance (km) : 143
  Time on bike : 6h 01m
  Brutto time: 08.50 – 16.00
  Avg : 23.8 km/h
  Max.speed: 51.9
  Total (km) : 55.457
  Altitude: 47 m
  Difficulty: 3 of 5

  Selvom min morgensultne krop skriger på energi og alsidighed her i Mali, foretrækker jeg ofte bare den simple stang brød til den tynde kaffe, da man ellers let havner i det tilsyneladende eneste alternativ i de små landsbyer; gede- eller fårehovedsuppe (det er for mit utrænede øje svært at afgøre dyrets art, når kun den blottede, hvide underkæbe ligger og svømmer rundt i den brune suppe, med tandsættet intakt. Bon appetit!

  Det legendariske baobabtræ er begyndt at dukke op i landskabet gennem de sidste dage. Nogle enorme giganter, der giver en glimrende middagsskygge, når den øvrige bevoksning ingen giver.

  WT Hall of Fame 🙂

  Det er ingen ophidsende cykeldag fra Sandaré til Kayes. Den er lang, 143 km, men uopsigtsvækkende. Til gengæld er mit allergiske udslæt gået lidt amok, og hele ryggen, maven, arme, nakke er nu dækket af røde hunde. Det klør afsindigt og uvisheden om, hvad de skyldes huer mig ikke. Særligt ikke her i tilbagestående Mali, hvor den evtuelle hjælp synes fjern.

  Krydser fingre for det “bare” er varmeknopper.

  I Kayes (ca. 90.000 indb.) finder jeg Hotel Municipale, hvor et simpelt værelse koster uretfærdige 6.000 CFA (66 DKK) pr. nat, nedpruttet fra 7.000. Aftenen følger det sædvanlige WT-skema: langt bad, ud og finde en tallerken mad, forgæves søgning efter en internetcafé, sove.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).