• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Day 1.287 – Corridor of Animal Death (DK)

  Thilogne -> Ndioum
  Distance (km) : 141
  Time on bike : 6h 34m
  Brutto time: 07.40 – 16.00
  Avg : 21.4 km/h
  Max.speed: 56.5
  Total (km) : 55.965
  Altitude: 30 m
  Difficulty: 3½ of 5

  20 drenge! Så mange tæller jeg i umiddelbar nærhed af mig, da jeg under stor, indre frustration hugger min æggesandwich og morgenkaffe i mig. Det er en test for mig ikke at hidse mig op og dele gratis øretæver ud.

  Jeg kigger på humplet asfalt hele dagen i dag. Det er monotont for sjælen, ømt for røven.
  For en gangs skyld har jeg en svag vind i ryggen og har allerede ved middagstid cyklet 69 km. Er koncentreret i min osteklokke i dag. Bevoksningen er gul og tør og kun de barske, tornede drenge i klassen overlever her.

  Passager af Route National 2 her i det nordlige Senegal er som en lang korridor gennem en dyrekirkegård med væmmeligt stinkende kadavere fra æsler, geder, får, køer liggende med alt for stor hyppighed i vejkanten.

  Jeg er udmattet og hungrig, da jeg efter 141 km ankommer til den større landsby Ndioum, hvor jeg finder en glimrende bungalow (Hotel Macina Toro, 12.500 CFA – pruttet ned fra 15K), der i grunden er for fin til både mit budget og mit behov, men alternativerne er få og Zülle har brugt al dagens energi i pedalerne.

  Dagens Citat: Today was just a day fading into another (Adam Duritz, Counting Crows)

  Der er nu styr på mine røde hunde.

  WT Hall of Fame 🙂

  On this day..

  Share

  Leave a Reply