• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Day 1.287 – Corridor of Animal Death (DK)

  Thilogne -> Ndioum
  Distance (km) : 141
  Time on bike : 6h 34m
  Brutto time: 07.40 – 16.00
  Avg : 21.4 km/h
  Max.speed: 56.5
  Total (km) : 55.965
  Altitude: 30 m
  Difficulty: 3½ of 5

  20 drenge! Så mange tæller jeg i umiddelbar nærhed af mig, da jeg under stor, indre frustration hugger min æggesandwich og morgenkaffe i mig. Det er en test for mig ikke at hidse mig op og dele gratis øretæver ud.

  Jeg kigger på humplet asfalt hele dagen i dag. Det er monotont for sjælen, ømt for røven.
  For en gangs skyld har jeg en svag vind i ryggen og har allerede ved middagstid cyklet 69 km. Er koncentreret i min osteklokke i dag. Bevoksningen er gul og tør og kun de barske, tornede drenge i klassen overlever her.

  Passager af Route National 2 her i det nordlige Senegal er som en lang korridor gennem en dyrekirkegård med væmmeligt stinkende kadavere fra æsler, geder, får, køer liggende med alt for stor hyppighed i vejkanten.

  Jeg er udmattet og hungrig, da jeg efter 141 km ankommer til den større landsby Ndioum, hvor jeg finder en glimrende bungalow (Hotel Macina Toro, 12.500 CFA – pruttet ned fra 15K), der i grunden er for fin til bÃ¥de mit budget og mit behov, men alternativerne er fÃ¥ og Zülle har brugt al dagens energi i pedalerne.

  Dagens Citat: Today was just a day fading into another (Adam Duritz, Counting Crows)

  Der er nu styr på mine røde hunde.

  WT Hall of Fame 🙂

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).