• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Day 1.288 – Change of Colour, Please…(DK)

  Ndioum -> Richard Toll
  Distance (km) : 122
  Time on bike : 5h 51m
  Brutto time: 09.30 – 17.00
  Avg : 20.7 km/h
  Max.speed: 49.2
  Total (km) : 56.086
  Altitude: 10 m
  Difficulty: 3½ of 5

  Fordækket er fladt her til morgen. Det er min første punktering siden Florida, sÃ¥ jeg brokker mig ikke, piber bare lidt, for hvilken start pÃ¥ dagen er det…?

  Mr. Cykeldoktor får på 25 min. fikset den sag, og så er jeg klar til morgenkaffen i en lille madbod inde i Ndioum til alle landsbyens drenges bevågenhed. Hvor er min slangebøsse, når jeg har mest brug for den?

  Monotonien fortsætter. Jeg har brug for et scene- og farveskift i omgivelserne omkring mig. Efter ca. 50 km vågner en svag modvind. Der er sparsomt med bebyggelser på den tørre slette vest for Thielle-Boubacar.

  Når Richard Toll, kun 15 km fra Rosso og grænsen til Mauretanien, i den sene eftermiddag. Er træt/udkørt, men glad/stolt over at være kommet hertil. Resten af aftenen gennemløber den klassiske rutine: Finder hotel, prutter hotelfatter godt i sænk (fra 22.600 til 13.600 CFA), bad, mad, internet, aftenkaffe, slentretur, smutter hjem på mit værelse, da jeg er blevet træt af at blive gloet på.

  WT Hall of Fame 🙂

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).