• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 267 – Stormen før stilheden…

  Julia og jeg vågner begge med tunge nytårshoveder. Humøret er højt alligevel – det er jo altid rarere at lide lidt i fællesskab! Vi hænger alle 4 ud i hotellets foyer det meste af dagen og bølgerne går højt. Det var stormen før stilhed.

  Afskeden med Julia og min mor og far her til aften var modbydelig og meget følelsesladet. Taxituren fra Metropole til “backpackerland”, hvor jeg stod af for at finde en billig seng for natten, tog sig underlig ud gennem alle tårerne. Et virkelig stærkt øjeblik, hvor tiden stod stille, mens visheden om den lange tids fravær fra min familie, der ligger forude, langspmt fortonede sig og forøgede de salte spor. Jo, livet mærkes. Det har været fantastisk at være sammen igen, og min families exit efterlader naturligt nok et vakuum, et tomrum af kortlivede desillusionstanker (hvad nu?) og følelsen af at starte på ny fra Dag O. Men også et rum, der giver mig mulighed for at samle tankerne, finde fokus igen og få stillet min store længsel efter vejene igen.

  Unification in Vietnam...December 2006.

  Fra fancy deluxe-hotelværelser til en halvsnusket seng i et dorm room med gadelarm til 3 USD. Vejen behøver ikke være særlig lang….

  On this day..

  Share

  Leave a Reply