• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Day 269 – On the road again!

  Ho Chi Minh City -> Dinh Quan
  Distance (km) : 110
  Time on bike : 5h 35m
  Brutto time: 9.05 – 16.00
  Avg : 19.67 km/h
  Total (km) : 11744

  Primitive houses on stilts. Near Langa Lake.

  Alfons of the Day:

  No comment!

  On this day..

  Share

  9 Responses to “Day 269 – On the road again!”

  1. Sam Says:

   …har blot en enkelt kommentar til ovenstående billede:

   “Wayne’s World! Wayne’s World! Party time! Excellent! …

   KH
   Sam

  2. Miranda Says:

   Nice glasses……

  3. Fjumse Says:

   Hej Mette…

   Tak for hilsnen.

   Jeg er ikke klar over, hvilke(t) spørgsmål du taler om, som jeg ikke skulle have svaret på. Sidst jeg hørte fra dig var på Dag 199, hvor du spurgte til de tibetanske bedeflag. Det svarede jeg på.

   Ingen spørgsmål er for skæve eller dumme!

   Kærligst, Nicolai

  4. Fjumse Says:

   …jeg blev lokket til det billede! 😉

   KH, Wayne

  5. Fjumse Says:

   Tak for det, Mette…

   No worries 🙂

   *NB

  6. Morten Says:

   Thai-boy… det må ku gøres bedre

   😉
   -Bex

  7. Christian - Aalborg Says:

   Hey Nicolai..

   Dit project er en kæmpe inspiration for den lille hverdags eventyrer herhjemme!!! Følger intenst med og er selv ved at arrangere noget lign.. Jeg tænker lidt på hvordan du holder styr på dit forbrug i forhold til sponsorater mm. Hænger det lige sammen eller har du økonomisk råderum undervejs endnu???

   Mvh Christian

  8. Christian - Aalborg Says:

   I øvrigt!!! Håber du holder noget foredrags halløjsa når du påny indtager DK igen… Jeg kender ihvertfald en hel stribe der har lyst til at høre lidt eventyr snak og røverhistorier fra turen…

  9. Fjumse Says:

   Hej Christian…

   Dejligt at høre, at små hverdagseventyrere kan finde inspiration her på siden.

   Mht. sponsoraterne, er der som sådan ikke noget at holde styr på. Projektet er hovedsageligt selvfinansieret, men sponsorerne har været en kæmpehjælp til at skyde det hele igang. Jeg skriver for MetroXpress hveranden fredag, hvilket også hjælper mig til at bevare det økonomiske råderum, jeg helst rejser med.

   Foredrag er absolut en mulighed og en af de mange idéer, som jeg – endnu meget vagt – har i tankerne, når DK atter er under mig. Den tid, den glæde! Jeg skal nok holde dig underrettet, Christian! 🙂

   Venligst, Nicolai

  Leave a Reply