• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 290 – Original Of The Species

  0 km etc.

  Det er gråt og regnfyldt fra morgenstunden. Jeg bestiller morgenmad på altanen lige ude foran mit værelse og lader langsomt dagen sætte sig selv i gear. Regnen passer mig fint, for den sætter min indre fart ned, hvilket jeg nok har godt af nogle gange. Solen og den blå himmel planter altid en helvedes energi og nu-skal-Livets-Citron-fandme-presses-attitude i mig. Selvfølgelig er jeg taknemmelig for denne appetit, men jeg kan godt nogle gange få den tanke, om selerne kan holde, om forkælelsen kender nogle grænser etc.

  Baby slow down
  The end is not as fun as the start
  Please stay a child somewhere in your heart

  I’ll give you everything you want
  Except the thing that you want
  You are the first one of your kind

  And you feel like no-one before
  You steal right under my door
  And I kneel ’cause I want you some more
  I want the lot of what you got
  And I want nothing that you’re not

  – Original Of The Species – U2

  Går en aftentur over på den anden side af Perfume River, der gennemløber Hue. Regnen er stoppet. Falder senere i snak med Sascha, en berliner på min fars alder, der bor på samme guesthouse. Der er langt mellem samtalerne her i Vietnam, så jeg lytter intenst på nogle af Sashas mange historier fra den vide verden igennem de 30 år, han gennem sit arbejde som guide har rejst.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).