• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 304 – Blandt pirater og sørøverskibe

  Bummer! Jeg sover over mig i den 3-stjernede luksus og vågner et kvarter før check out-tid. Den fine morgenmadsbuffet ville jeg dog ikke glippe, så jeg flyver op på 7. sal og skovler i mig. Det var ikke kønt.

  Junk in Halong Bay

  Solen er gavmild i dag og det er virkelig skønt at ligge på taget og sole sig over gode danske snakke, mens båden langsomt sender os tilbage til Halong City.

  Tak for dejligt selskab til Mie og Søren – og for at hjælpe til med at afpudse min tilstøvede danske tunge!

  Halong Bay rocky islands...

  Dreamt I was back with the pirates and cats of my sommerville
  The girl in the alphabet shirt covered in dirt lives on the hill

  Dagens Tone: Josephine – Teitur

  Junk in Halong Bay

  På vej tilbage til Hanoi i bussen ser jeg flere af disse scootere fyldt med levende hunde…Stadig levende, men deres dage er talte her i kødædende Vietnam.

  Those happy days in the streets are over, doggies!

  Afsked med gruppen i Hanoi. Finder et billigt værelse sammen med tyskerne, der har ladet sig overtale (det krævede ikke meget!) til at tage med på motorcykeltur i det nordvestlige Vietnam i en uges tid eller mere. Jeg har gjort mit hjemmearbejde med research på nettet og ved, at denne tur vil blive et hit for mig!

  Efter dagens arbejde, ugens MetroXpress-artikel, som jeg delvist forfattede i solen ombord på riggen i Halong Bay – det har sine fordele at være freelance! – sætter jeg mig med Die Jungs (Jan, 23, Thomas og Robert , begge 25) på bia hoi-hjørnet i Hanois Old Quarter inden jeg falder i søvn med et brag efter nogle herlige dage i Halong Bay…

  On this day..

  Share

  Leave a Reply