• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 338 – Mekong River Slow Boat Cruise

  The ferry dock in Louang Prabang...

  Livet er fuld af tilfældige, dejlige sammentræf. Under min sidste morgenmad i Louang Prabang i denne omgang på et gadehjørnekøkken falder jeg i snak med det fine lærerpar, norske Anne og hollandske Herman. De skal med samme Mekong-båd mod den thailandske grænse som jeg, så det er jo lykken. Jeg døbes straks “Cykelmannen”.

  Ved bordet ved siden af sidder en japansk turist, der er ellevild over at høre om cykelrejsen. Han hopper op og ned i sit sæde i begejstrede udbrud og klemmer utålmodigt adskillige spørgsmål ind mellem den snak, jeg har med Anne og Herman. “Bicycle Beckham, you!”, siger han og peger engageret på mig.

  Along the Mekong River...

  Along the Mekong River...

  Sammentræffene er ikke slut. Ombord på båden, der i løbet af de næste dage skal sejle mig på ad Mekong-floden til den thailandske grænse, siger en pige på sædet over for mig pludselig “Er du Nicolai?”
  Min geografiske placering midt i det nordlige Laos taget i betragtning kom sætningen meget overrumplende. Ordene kom fra Pia fra Frederikshavn, der inden hun for et halvt år siden påbegyndte sin Asien-rejse har fulgt WT-ekspeditionen i MetroXpress! Det er en lille verden…

  Digging for gold along the Mekong River...

  En rigtig dejlig, afslappende slow boat-cruise op ad Mekong. Langs flodbredden er mange guldgravere i gang med at lede efter guldstøv i mudderet/jorden med runde sier. Tænk en gang, laotiske guldgravere, anno 2007.

  Gold digging...

  Dagens Tone: En solskinnsdag – Postgirobygget. (Norsk pop med fin lyrik)

  On board the slow boat on the Mekong River...

  Ved 18-tiden lægger båden til i Pakbeng, en mindre landsby, der ernærer sig godt af de mange rejsende, der via flodvejen kommer fra Thailand på vej mod Louang Prabang. Finder et lille værelse og crasher efter aftensmaden.

  On board the slow boat on the Mekong River...

  On this day..

  Share

  Leave a Reply