• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 355 – En kærlighed med forgreninger…

  Scootertur, Dag 3. Chiang Kham -> Wiang Pa Pao -> Chiang Mai. 310 km.

  Jeg har haft nogle lidt urolige nætter her på MC-turen, med drømme med ustandselige ruteovervejelser og masser af scootere. Zülle er ikke vant til dagsstrækninger over 300 km og fordøjelsen af dem rækker derfor helt ind i nattens gebet.

  Har kørt over 3.000 km på scooter siden nytår. Min kærlighed har mange forgreninger. Kogaen føler sig dog lidt tilsidesat, særligt her i Thailand, fornemmer jeg. Det må jeg se at få rettet op på.

  Bua Tong Waterfall, north of Chiang Mai...

  Thaierne har ikke det samme forhold til fuldt optrukne streger i trafikken, som vi får indpodet i de danske køreskolelokaler. Det betyder, at man oftere end ønsket har en bil holdende foran sig i den køreban, der ellers er forbeholdt scootere og cykler, og som er adskilt fra den øvrige trafik med fuldt optrukne linier.

  Near Bua Tong Waterfall, north of Chiang Mai...

  I Louang Prabang mødte jeg sympatiske Amy og Brandon fra Boise, USA. De rejser rundt i Sydøstasien og laver kortfilm, skriver og har i øvrigt gang i nogle spændende projekter, herunder en længere cykelrejse. Amy tog et billede af mig i LP, som hun med lidt tekst har publiceret på deres hjemmeside.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply