• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 355 – En kærlighed med forgreninger…

  Scootertur, Dag 3. Chiang Kham -> Wiang Pa Pao -> Chiang Mai. 310 km.

  Jeg har haft nogle lidt urolige nætter her på MC-turen, med drømme med ustandselige ruteovervejelser og masser af scootere. Zülle er ikke vant til dagsstrækninger over 300 km og fordøjelsen af dem rækker derfor helt ind i nattens gebet.

  Har kørt over 3.000 km på scooter siden nytår. Min kærlighed har mange forgreninger. Kogaen føler sig dog lidt tilsidesat, særligt her i Thailand, fornemmer jeg. Det må jeg se at få rettet op på.

  Bua Tong Waterfall, north of Chiang Mai...

  Thaierne har ikke det samme forhold til fuldt optrukne streger i trafikken, som vi får indpodet i de danske køreskolelokaler. Det betyder, at man oftere end ønsket har en bil holdende foran sig i den køreban, der ellers er forbeholdt scootere og cykler, og som er adskilt fra den øvrige trafik med fuldt optrukne linier.

  Near Bua Tong Waterfall, north of Chiang Mai...

  I Louang Prabang mødte jeg sympatiske Amy og Brandon fra Boise, USA. De rejser rundt i Sydøstasien og laver kortfilm, skriver og har i øvrigt gang i nogle spændende projekter, herunder en længere cykelrejse. Amy tog et billede af mig i LP, som hun med lidt tekst har publiceret på deres hjemmeside.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).