• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Translator wanted!

  Since most of the English speaking readers here presumably don’t speak any word of Danish, I’ll make it short this time. All I can say is that I’m trying to find a person (or persons) who would like to translate my WT-diary into English. It would really be a great gift to me – and a few other souls scattered around the globe! 🙂

  I don’t wanna spend every second day in airconditioned cybercafĂ©s in order to keep the journal in Danish as well as English.

  That’s why I try my luck!

  Optimistic regards,

  Nicolai (from a rainy Thailand)

  DSC00362

  On this day..

  Share

  6 Responses to “Translator wanted!”

  1. Anne Says:

   Hej Nicolai,
   Da jeg alligevel ofte er inde og runde WT-siden for at se hvor langt du er på din færden kunne jeg da godt være behjælpelig med at oversætte stykker for dig. Læser engelsk Handelshøjskolen i Århus, så ville være en fin udfordring og ikke mindst god træning!

   Regner med at du giver lyd pr mail.
   Mvh. Anne

  2. Fjumse Says:

   Hej Anne…

   Det er helt, helt perfekt! Jeg har givet lyd pr. email!

   Nicolai

  3. Tatjana Says:

   Hejsa.
   jeg er dansker men bor i england. Min kaerest og jeg har taenkt os at starte med at cykle jorden rundt naeste marts saa jeg kan ogsaa godt hjaelpe lidt til med at oversaette din web dagbog. Jeg tror maaske det er en god maade at holde sig insprireret paa naar det bliver alt for kedeligt at gaa og spare op.
   v h tatjana

  4. Fjumse Says:

   Hej Tatjana…

   Det lyder fantastisk! Jeg har sendt dig en PM.

   KH, Nicolai

  5. Fjumse Says:

   Hej igen, Tatjana…Jeg forsøgte at sende dig en email, men fik den tilbage igen – Delivery to the following recipient failed permanently…

   Kan du evt. lige sende mig en kort email pĂĄ nb@worldtravellers.dk, sĂĄ jeg kan fĂĄ dig ind i systemet?

   KH, Nicolai

  6. nesta Says:

   i need translation

  Leave a Reply