• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 389 – Si Satchanalai -> Sukhothai

  Distance (km) : 78
  Time on bike : 4h 05m
  Brutto time: 10.30 – 15.30
  Avg : 19.09 km/h
  Total (km) : 15.527

  Dagens Tone:Starlight – Muse

  Natten var så skøn, at jeg flere gange halvt i søvne mumlede ud i ingenting: Hold kæft, hvor jeg sover godt! Det var min hyldest til natten. Ikke alle har haft en lige så god nat. På min terrasse ligger hundredevis af kamikaze-insekter, som var på selvmordstogt i aftes under neonlyset.

  Suicidal insects outside my room

  Besøger i dag Si Satchanalai Historical Park, der er på UNESCOS World Heritage List. Bliver først rigtig motiveret efter kaffen og efter ved ankomsten at få udleveret en folder med info og kort over området.

  Si Satchanalai, Central Thailand

  Si Satchanalai, Central Thailand

  Jeg har nogle fine timer rundt på den oppakkede Koga i den fredfyldte park med masser af templer og fuglelyde. Templerne er fine uden dog at slå mig af cyklen. Angkor i Cambodia får ligesom alle andre tempelområder i området til at blegne lidt.

  Si Satchanalai, Central Thailand

  Si Satchanalai, Central Thailand

  Si Satchanalai, Central Thailand

  De er virkelig glade for Buddha her i Thailand. Denne gigantiske figur lige uden for Sukhothai er blot én af en uoverskuelig lang række af nyopførte templer og Buddha-statuer.

  Big Buddha, Sukhothai

  Det er en let eftermiddag på vejene. Det er plant, ensformigt, uden de store distraktioner (som vind, regn, sights) og de fleste observationer er af den introverte slags og foregår inde bag pandelappen.

  Slanger, firben, frøer, mangofrugter og en lejlighedsvis hund ligger – uanset deres normaltilstands tykkelse – helt fladtrykte i asfalten. Dyreetisk er der noget forbandet ved verdens eskalerende vejbyggerier – paradoksalt priser jeg mig lykkelig for den her i Thailand – the land of race track quality roads!

  I Sukhothai vælger jeg blandt 3 aspiranter J & J Guesthouse. Ikke fordi det styres af en hollandsk expat, men fordi det har en dejlig swimming pool, der underbevidst kommunikerer med mit opkogte cykelhoved.

  Am I slowly turning into a flashpacker?

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).