• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Day 399 – Ayutthaya Historical Park

  Text and photos to come…

  On this day..

  Share

  4 Responses to “Day 399 – Ayutthaya Historical Park”

  1. Mikkel Says:

   Hej Nicolai,

   Især s/h-billedet af hovedet omsluttet af rødder, er rigtigt flot. De hvide blomster er også gode, dejlige fredfyldte billeder.

   Kan se på din udstyrsliste, at du har et digi-SLR med. Er det problemfrit at bruge på sådan en tur? Jeg tænker både på finmekanik vs. “cykelvibrationer” og evt. bekymringer vedr. at medbringe sådan noget dyrt udstyr ifh. sikkerhed.

   Mvh. Mikkel

  2. Fjumse Says:

   Hej Mikkel…

   Tak for indlaegget!

   Jeg har ingen problemer haft overhovedet med Canon EOS 300D. Det ligger altid i en boellehat i min styrtaske, naar jeg er paa farten, og der ligger det godt…

   Eftersom fotografering er en toipprioritet for mig, taenker jeg sjaeldent over sikkerhed ifht. udstyret. Jeg mandsopdaekker mit udstyr, naar jeg faerdes blandt andre, paa markeder, i restauranter etc., men det er for laengst blevet en naturlig vane, jeg ikke bruger mange “bevidste kraefter” paa.

   Jeg foeler mig aldrig utryg el. lign. ved at rejse rundt med det udstyr, jeg goer.

   Kaerligst, Nicolai

  3. Mikkel Says:

   Hej igen,

   Jeg selv ret interesseret i fotograferingens ædle kunst, og har selv overvejet muligheden for at lægge billeder på min hjemmeside undervejs på udlandsrejser. Så lige et spørgsmål om dette: Hvordan får du overført billederne til bloggen? Er de taget direkte fra kameraets hukommelseskort, eller har du nogen mulighed for at redigere dem først?
   Jeg plejer altid selv at skyde i raw-format, men så skal man jo have mulighed for at “fremkalde” dem først.

   🙂 Mikkel

  4. Fjumse Says:

   Hej Mikkel…

   Jeg bruger – med stor tilfredshed – Flickr.com, hvor man med et 25 USD-medlemskab om året kan uploade en ubegrænset mængde billeder. Derfra copy-og-paster jeg også html-koderne til de specifikke billeder, som jeg så sætter ind i min dagbog (WordPress). Jeg redigerer stort set aldrig i billederne. Jeg skyder også i raw-kvalitet.

   KH, Nicolai

  Leave a Reply