• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 411 – Ankomst Koh Tao

  Sejlturen til Koh Tao gik glat og med masser af søvn – de engelske post-teenagere forlod straks efter afgang fra Chumphon deres larmende hyttetursrus.

  Det var en underlig fornemmelse at gå i land på Koh Tao, 11 år efter jeg sammen med min uforlignelige jorden-rundt-buddy, Mr. T. Frank, var her i 1996 for at dykke. Kl. er 5 og det er stadig mørkt, da jeg og hollænderne cykler et par km ned til Chalok Baan Kao, hvor vi slår os ned på Sunshine 1 Bungalows i en 3-mands-hytte.

  Koh Tao with a beer...

  Der er virkelig flot her i bugten, hvor jeg også boede sidst. Det er på trods af store forandringer i antallet af guesthouses, restauranter mm. stadig et fredfyldt, lowkey spot. Havde helt glemt skønheden. Havde vist mere travlt med at studere Padi-dykkerbogen end omgivelserne. Vandet er klart og indbydende, men med sine ca. 30 C ikke lige frem nedkølende. Strandlivet foregår i 1. gear, og da de fleste, der er her er travle med at dykke om dagen, er stranden kun sparsomt befolket.

  Chalok Baan Kao, Koh Tao, 2007.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).