• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 413 – Long Live the Rambutan!

  Dagens Tone: Say It Ain’t So – Weezer

  Hvad jeg ikke fik slappet af i går under ø-rundturen, henter jeg i dag. Efter mit morgenmadskit fra 7Eleven (Nescafé, yoghurt og et stykke brød), sætter jeg mig til rette i Buddha View Restaurant med hollændernes laptop og fikser en masse offline småting, der længe er blevet udskudt.

  Jeg er dybt fascineret over rambutan-frugten. Dagligt labber jeg et kilo i mig her på Koh Tao. Gennem min kærlighed til frugten har jeg lært, hvorfor denne vanvittigt dejlige frugt med hvidt kød så blødt og lækkert fra naturens side er udrustet med en pigget skal. Uden disse ville rambutanen være forsvarsløs, alle levende organismer jage den, og dens fredløse status ville hurtigt føre til frugtens udryddelse.

  Long Live the King and the Rambutan!

  Survival kit #1

  Hollænderne har budt op til en Formel-1-aften i Sairee, så vi sætter os i en bar, der viser Monacos F1 på storskærm. Alonso kører sættet hjem. Jeg er imidlertid blevet frygtelig øltørstig og kører mig et humle-sololøb imens. Hollænderne er ikke de mest nokturnale på disse kanter, så efter deres tidlige exit sætter jeg mig ned på en åben strandbar et dværgkast fra vandkanten. Stemningen er ung, afslappet og cool.

  Evening ritual...

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).