• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Ved vejs ende…(sådan da)

  Det er 400 dage, 15.000 km og 13 lande siden jeg under VM-fodboldfeberen sidste år krydsede Bosporus-Strædet i Istanbul, der som bekendt adskiller Europa og Asien. Jeg er nu nået til vejs ende på det asiatiske fastland og det er et stort øjeblik for mig, når jeg om lidt begiver mig op på den 1038 m lange bro, der adskiller Malaysia – og dermed fastlands-Asien – fra Singapore. Kan ikke undgå at blive lidt sentimental, når disse milepæle passeres.

  Min videre rute fra nu er Singapore, som jeg ser meget frem til. Jeg har gennem Hospitality Club (HC) fået en række kontakter, og der går rygter om, at HC Singapore-klubben har et par arrangementer i skjorteærmet til cykelgutten fra Danmark. Det ser jeg frem til.

  Efter Singapore venter Indonesien. Jeg tager et kort færgesmut fra Singapore til den indonesiske ø Bintan, hvorfra jeg regner med at tage en færge til Java. Derfra Bali, Lombok, Sumbawa, Komodo, Flores og Timor, hvor jeg – hvis heldet tilsmiler mig – vil blaffe mig ombord på en yacht, en båd, et skib, en færge, en tømmerflåde eller andet maritimt fartøj, der kan sende mig trygt til Darwin, Australien. Jeg er virkelig spændt på disse næste måneder.

  En parentetisk tak fordi du bærer over med mine af og til ugelange fravær i Camp WT, og stadig kigger forbi. En kombination af sparsomme @-caféer langt fra alfarvej, en masse cykling og senest nogle skønne dage på Tioman Island (med rasende dyrt internet!) indhyllet i internationale venskaber, stranddage og kolde øl, har været årsagen denne gang.

  Jeg vender snarest tilbage. Hvis HC Singapore tillader det, naturligvis. Jeg er ikke herre over egen skæbne her på egnen…

  Kærligst, Nicolai

  On this day..

  Share

  9 Responses to “Ved vejs ende…(sådan da)”

  1. Esben Says:

   Ligesom du har de nostalgiske øjeblikke på din vej, sådan har jeg det også og jeg kan jeg fornemme at du går en rigtig god tid i møde de næste måneder.
   Indonesien og den stemning som hersker i landet vil altid stå som noget specielt for mig, så jeg ved at du vil få det godt.
   Jeg har “friweekend” så idag står på sofacykling og tourens første bjergetape, og jeg har på fornemmelsen at “Kyllingen” leverer noget stort i år.
   Det er optur at du nu befinder dig i Singapore hvor der helt sikkert vil være en bar med satelit så du kan få highlights på en anden tour end din egen.
   Hvornår kan vi forvente at din våde elektroniske drøm bliver benyttet på siten?
   Ses & hygge

  2. Iv Says:

   Hi Nicolai,

   I am living in Singapore. Feel free to contact drop me email if you need any help.

  3. Fjumse Says:

   Hej Esben…

   Tak for indlægget! Ja, jeg husker godt, at du var helt blød i knæene, da du vendte tilbage fra Sulawesi sidst. Jeg er også sikker på, at Indonesien bliver en oplevelse.

   Jeg krydser fingre for Kyllingen.

   Ang. en luftning af min elektroniske drøm: jeg døjer stadig med kæmpe probs med min hard disk med alle billederne, så det er topprioritet at få det løst.

   For at sende levende billeder fra mit nye videokamera skal en del software etc. installeres, der skal redigeres, oploades osv., så forvent ikke at det bliver lige rundt om hjørnet.

   Nyd sofacyklingen og friweekenden, chef…

   Kærligst, Nicolai

  4. Fjumse Says:

   Hi Iv…

   Thanks for your kind comment. I’m in Singapore right now (Hougang) staying with a host family through Hospitality Club. All is fine.

   Please drop me your email so that I can get in touch. OK?

   Nicolai

  5. Iv Says:

   Hi Nicolai,

   Are you still in Singapore?

   Iv

  6. Fjumse Says:

   Hi Iv…

   Indeed I am! It’s not easy to leave a food heaven like Singapore, you know. Have been pretty busy doing my visa stuff for Indonesia and Australia etc.

   Maybe we can meet up in this coming weekend?

   Keep in touch, Iv!

   Nicolai

  7. Iv Says:

   Hi Nicolai, that is great.

   Call me at 91262572, anytime!

   Look forward to see you.

  8. Iv Says:

   Oh my email is iv0nn@hotmail.com
   And I am visiting Indonesian Embassy this Friday too.

  9. Fjumse Says:

   Hi Iv…

   Maybe we’ll incidentally meet at the Indonesian embassy then. I’ll pick up my visa on Friday around 3 PM. If not, I’ve got your number. Thanks!

   Nicolai

  Leave a Reply