• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 511 – Alder

  Hvad druk kan nedbryde af motivation, positiv tænkning og high spirits, kan sol & søvn heldigvis som regel genopbygge.

  I got the spirits back today!

  Midt i Kutas larmende gader ser jeg en fyr med en ekspeditionscykel trækkende ved siden af sig. Som langturscyklist er det min gode pligt at kontakte ham i sådan en situation. Thomas fra Magdeburg har cyklet siden juli 2006 og tager flyet til Sydney senere i dag. Han rejser sammen med kölner-parret Martin og Britta, som jeg senere introduceres for på stranden til en længere cykelsnak. Dejlige mennesker og fantastisk, opløftende at dele lidt historier og perspektiver.

  Kutas gader er i de tidlige eftermiddagstimer fyldt med stinkende bagstive turister, der gemmer sig bag solbrillernes slør, går med et let foroverbøjet hoved og en forsigtig hangover-gangart, som var der glassplinter i klip-klapperne. Det er der bare ikke.

  Nyder endnu en solnedgang ved Kuta Beach med en Bintang og iPod.

  Springer over byturen. Der er røster der mener, at jeg er blevet for gammel til det skødesløse liv i Kuta (ingen nævnt, ingen glemt!), og efter de første 4 dage med turbo drive her er jeg tilbøjelig til at tro dem.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).