• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 535 – The Demolition Man

  Det er helt andre forhold her hos Fiona i Humpty Doo, som Darwin-forstaden hedder. Jeg har fået mit eget værelse, rent, myggefrit, hyggeligt og med de bedste madrasser på denne side af Ækvator.

  Jeg er som en svamp, der suger alle australske indtryk, hverdagsbilleder og oplevelser til mig. Derfor er det et privilegium at få lov til at bo her og hjælpe til, hvor der er brug for det. Et blandt mange delmål med at være her i Australien, som efter planen bliver mit hjem de næste mange måneder (mit visum tillader ophold til 23. juli 2008 🙂 ) er, at lære landet at kende, indefra og udefra (antropologens foretrukne vue), og WWOOFing er en genial måde at indfri det ønske på.

  I formiddag – efter en gang Weetabix + müsli med mælk – står den på…DEMOLITION! En af Fionas bekendte har et blikskur inde i Darwin, som skal rives ned, og da hun planlægger at bygge et lille udhus på sin grund, har hun fået lov til at få blikpladerne.

  Today's work: Demolition of a tin shed in central Darwin! Yeah!

  Det er anderledes at se mig selv i denne situation, og jeg nyder hver en stund. Sammen med midaldrende Steve, der også hjælper med at rive skuret ned, løber vi en del ærinder ud på eftermiddagen. Jeg er taknemmelig for at blive vist rundt i forskellige hverdagssammenhænge, som jeg ellers ikke ville have direkte adgang til.

  Om eftermiddagen hopper jeg i havegearet (bare tæer, bar mave, shorts, sved på panden) og trimmer og luger havebeddet i Fionas have. Sjældent har jeg nydt at arbejde så meget. Sammen med Fionas yngste datter, Kylie og hendes ven, Dan, har vi en hyggelig aften på terrassen med VBs (Victoria Bitter, en øl, jeg kommer til at se mere til) og uendelige anekdoter fra verdens afkroge.

  Enjoying night time at my host in Humpty Doo, Darwin.

  Jeg sover som en kongesøn i den bløde madras på mit værelse. Døren står åben hele natten og indbyder alle nattens lyde gennem myggenettet.

  Fik jeg sagt, at det er fantastisk at være kommet til Australien?

  On this day..

  Share

  Leave a Reply