• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 536 – The Constant Gardener

  I dag står den på havearbejde. Skønt jeg ikke vil påstå, mine fingre er grønne, så kan jeg i dag mærke, at min tid som altmuligmand i Mariendal-institutionen på Frederiksberg, mens jeg skrev speciale, kommer mig til gode.
  Det er slet ikke uden en vis tilfredsstillelse at knokle løs med græskanten, der er vild som min Nepal-manke var det. Morgenen er stille og fredfyldt, og med udsigt ned til McMinns Lagoon, som Fionas grund grænser op til.

  The Gardener. Humpty Doo, Darwin, Australia.

  Efter blot et par timer non-stop mener min søde værtinde (der er født og boede de første 15 år i Skotland), at jeg har lavet nok.

  Near McMinns Lagoon, Darwin suburbia.

  Som enhver pensionist med respekt for sin fritid, går Fiona i kortklub. Hveranden torsdag. Det passer mig fint, så jeg tager med hende ind til Darwin og har hele eftermiddagen til småærinder, sightseeing og en lille gåtur down memory lane, til nogle af de steder, som jeg så i 1996 under mit første Oz-besøg.

  Aboriginal fingerprint...

  Wild life fra baghaven: Den giftige kongepadde, der er til fare for Fionas 10! hunde, da den har nogle giftdepoter bag øjnene, som den tømmer, hvis den skulle have i en dalmatiners eller border terriers sultne kæft.

  The poisonous King Toad

  On this day..

  Share

  Leave a Reply