• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 758 – Gammel ven, nyt gensyn

  I Hanoi i februar 2007 mødte jeg en aften Bill ved det berømte Bia Hoi Corner i den vietnamesiske hovedstads Old Quarter. Vi havde en dejlig aften i selskab med andre internationale, der – som os – var helt tilfredse med verdens vel nok billigste fadøl (bia hoi) til kun 0.80 DKK/stk, sÃ¥ vidt jeg husker.

  Bill har fulgt med på WT-sidelinien siden og har budt mig indenfor i Wellington-forstaden Wadestown, hvor han deler et stort hus sammen med kæresten Cindy og 3 samboer.

  Det er rigtig godt at se Bill igen. Det føles hverken som om det er 15 måneder siden vi sås sidst eller at vi kun har kendt hinanden få timer. Under eftermiddagens hyggelige vandretur med Bill op til Tinakuri Ridge Lookout, inkl. en superudsigt over Wellington downtown, Cook Strait (jeg har nu lykkeligt fortrængt mine bræktimer ombord på færgen fra Picton!) og indsejlingen til Wellington Harbour, slår det mig, at venskab er en underlig, uforudsigelig størrelse.

  Hjemme på Cecil Road har Cindy lavet en fin, fin mexicansk-inspireret ovnret og Bill serverer kolde Stella Artois. Jeg bliver taget godt hånd om her.

  On this day..

  Share

  One Response to “Dag 758 – Gammel ven, nyt gensyn”

  1. carolyne Says:

   Can Ellie really be cuter than Suzy? Though Suzy is an all-round great cat – it’s not only about the looks 😉

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).