• english
 • dk
 • /


   - WT Highlights
   - Photo Gallery

   Nicolai Bangsgaard on Flickr Nicolai Bangsgaard on YouTube

   Listen to WT Podcast on iTunes

   Need WT translated?

   Share/Save/Bookmark

  Day 1.248 – Chaotic Kejetia (DK)

  I dag er jeg bedre forberedt (dvs. uden cykel og oppakning) til Vestafrikas største marked, Kejetia, der over et enormt område breder sig fra Kumasis centrum, og som set lidt oppefra ligner en gigantisk metal-UFO pga. de rustne bølgebliktage. Der er et næsten ufatteligt liv og aktivitetsniveau og for en bleg vesterlænding er det en sansemæssig voldtægt at begive sig ind i menneskemylderet.

  What's this all about?

  Kejetia - West Africa's biggest market...Kumasi, Ghana.

  I formiddags fandt jeg i et supermarket en pakke havregryn. Mærket var Quaker og prisen var latterlige 15 DKK for 500g, så dem lod rotten ligge. Tilfældet vil dog, at jeg i Kejetias labyrintiske virvar støder ind i en dame, der på hovedet bærer et fad fyldt med gryn. Billig gryn (3,50 DKK for 500g). Damen er som himmelsendt, og jeg opkøber det meste af hendes forsyning, så jeg nu næsten kan fylde en cykeltaske med havregryn.

  Kejetia - West Africa's biggest market...Kumasi, Ghana.

  Kejetia - West Africa's biggest market...Kumasi, Ghana.

  Hjemme på mit kammer fanger min laptop et trådløst websignal, og det er lykken. En seddel nedenunder i receptionen fortæller, at det koster 5 cedis (17 DKK) pr. dag at bruge wifi-forbindelsen, men da samtidigt ikke har været noget rindende vand på toiletterne siden jeg kom (men dog fik bragt en spand vand med øse op i går, da jeg ankom, klistret og klam), lader jeg det gå ud på ét, og er sikker på at Retfærdens Guder deroppe ville kunne bakke op om den dispisition.

  Kejetia - West Africa's biggest market...Kumasi, Ghana.

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).