• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 342 – UltraKorttidsHukommelsen

  Værelset, jeg bor på, er skønt og god value-for-money, men det er ikke bygget til almindelige, vestlige mennesker. I aftes knaldede jeg hovedet mod karmen, da jeg med en udansk pludselighed, der kan forklares af den anderledes mad her, måtte på kummen. Tilfældet ville, at jeg gentog seancen, da jeg skulle ud fra toilettet!

  Min oldlærer Halding fra gymnasiet mente, at den danske ungdom led af UKH-fænomenet, UltraKorttidsHukommelse. Måske havde han alligevel ret dengang. Det gjorde vanvittigt ondt. I morges opdagede jeg sårskorper samt 2 højloftede buler under garnet, og det føles som om en kamel er ved at skyde ryggen op gennem min hovedbund.

  Chiang Rai food stall

  Tuktuk drivers have a hard life...

  Store Tempel + Praktisk Dag i Chiang Rai.

  Chiang Rai Wat

  Inside a Chiang Rai shrine...

  Hos cykelshoppen Fat Free får jeg skiftet gearkabel (det var trægt, og Kogaen skal jo også have lidt forkælelse en gang i mellem), købt bremseklodser, olie, en ekstra minipumpe, teflonolie og en ekstra Shimano HG-kæde. Smeden forstår intet engelsk, men watch-and-learn-metoden er helt fin når det gælder cykelmekanik.

  The Night Bazaar, Chiang Rai

  Chiang Rai at night...

  Chiang Rai har overrasket mig positivt. Byen er afslappet og cool. PÃ¥ aftenmarkedet rammes jeg af en uvant shoppinggrille og fornyer garderoben i en grad der ikke tidligere er set i WT-regi. Det siger ikke meget.

  The Night Bazaar, Chiang Rai

  The Night Bazaar, Chiang Rai

  On this day..

  Share

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).