• english
 • dk
 • /


   - WT-highlights
   - Billedgalleri

   Nicolai Bangsgaard på Flickr Nicolai Bangsgaard på YouTube

   Lyt til WT Podcast på iTunes

   Share/Save/Bookmark

  Dag 406 – Superlativerne…Hit med dem

  Hua Hin -> Khao Sam Roi Yot Nat. Park (camping)
  Distance (km) : 60
  Time on bike : 3h 32m
  Brutto time: 10.00 – 16.00
  Avg : 16.86 km/h
  Total (km) : 16.337

  Kl.09. Jeg tropper op på polyklinikken og får min anden rabiesvaccine.
  Kl.10. Afgang fra Hua Hin med oppakkede cykeltasker og Patrick & Sophie.

  In the tropics...

  Jeg fik i Ayutthaya fingrene i et lille, gratis hæfte med alternative ruteforslag ned langs den thailandske golf. Denne booklet, skal det vise sig, er guld værd. I Pranburi drejer vi som anbefalet fra Hwy 4 og tager bagvejene mod Khao Sam Roi Yot National Park (Mountain of Three Hundred Peaks). Flot cykling.

  Wonderful cycling south of Prachuap Khiri Khan..., Southern Thailand.

  Unspoilt, secluded bay. Southern Thailand.

  Isolated bay

  Vi når en virkelig skøn bugt med palmetræer, fiskebåde, klippeøer og ingen turister overhovedet. Lysten til at blive og slå lejr er stor. Men det er vores fælles fremdrift også, så efter lunch i en åben restaurant ud til stranden smutter vi videre. Vi joker en masse om, hvor usselt dette cykelliv er.

  Unspoilt, secluded bay. Southern Thailand.

  Yeah!

  Nicolai and Sophie. Beach cycling.

  Resten af dagen er himmelsk. Ingen af os kan rigtigt fatte, hvor fedt det er at være her. De op til 600m høje limestone-bjerge dukker op og er en stor kulisse for os.

  Sophie and Patrick, from Breda, Holland.

  Cykler mod vandet, hvor en ny, dejlig bugt venter os i Bang Pu. Det hele er meget uudbygget og charmerende. Vi stiller cyklerne og følger en sti op gennem klipperne, og kommer ud på en anden strand, Laem Sala Beach, hvor vi tager en fortjent dukkert. Myggene er glubske og de er ved at drive mig til vanvid. Området er skønt (gentager jeg mig selv?) med klippeøer et par stenkast ude i vandet.

  Khao Sam Roi Yot National Park

  Wild camping on the mosquito infested beach...

  Tilbage ved cyklerne finder vi en plads under fyrretræerne lige ud til stranden og slÃ¥r teltene op. Det er cool. Myggene og sandfluerne er ikke cool, sÃ¥ vi siger et hurtigt godnat og kryber i myggely under teltdugen. Det blev en skrækkelig nat alligevel…

  On this day..

  Share

  2 Responses to “Dag 406 – Superlativerne…Hit med dem”

  1. Flemming Says:

   Skide fedt, det må godt nok være ulækkert at fræse rundt under palmerne, var inde for at tjekke hvor langt Kim var kommet, en telegrafistven fra Grønland der høvler rundt også på cykel, og er kommet til salt lake.
   Skal også snart afsted selv, er ved at realisere mit jordiske gods, når det er faldet på plads, mangler huset, pakkes mc og så afsted.
   Til orientering, er 60 år og føler det er nu hvis det skal være, før ham med leen indhenter mig
   Flemming

  2. Fjumse Says:

   Hej Flemming…

   Ja, det kan være lidt fælt en gang imellem! 😉

   Det lyder som den helt rigtige plan, du har kastet dig over. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med forberedelserne, udførelsen og otiumet bagefter…Du vil aldrig fortryde.

   Mvh, Nicolai

  Leave a Reply

  It sounds like SK2 has recently been updated on this blog. But not fully configured. You MUST visit Spam Karma's admin page at least once before letting it filter your comments (chaos may ensue otherwise).